Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Dua Lipa Naar Amsterdam En Antwerpen In 2025

Dua Lipa op weg naar Amsterdam en Antwerpen in 2025

Dua Lipa zet Europese tournee verder

Dua Lipa heeft aangekondigd dat ze in 2025 terugkeert naar Europa voor een reeks concerten als onderdeel van haar "Future Nostalgia"-tournee. De zangeres zal op 19 mei 2025 optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 21 mei 2025 in het Sportpaleis in Antwerpen. Deze data zijn onderdeel van een uitgebreide Europese tournee, die in mei 2025 van start gaat in Lissabon en eindigt in Barcelona in juli 2025.

Dua Lipa's "Future Nostalgia"-tournee

De "Future Nostalgia"-tournee is vernoemd naar Dua Lipa's tweede studioalbum, dat in maart 2020 werd uitgebracht. Het album was een kritisch en commercieel succes en werd bekroond met een Grammy Award voor Beste Pop Vocal Album. De tournee was oorspronkelijk gepland om in 2020 te beginnen, maar werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. In 2022 hervatte Dua Lipa de tournee met optredens in Noord-Amerika en Europa.

Dua Lipa's optredens in Amsterdam en Antwerpen

De concerten van Dua Lipa in Amsterdam en Antwerpen beloven spectaculaire avonden te worden, vol met haar grootste hits en nieuwe nummers. Fans kunnen nummers verwachten als "Don't Start Now", "Levitating", "Physical" en "Cold Heart". Dua Lipa staat bekend om haar energieke live-optredens en haar geweldige interactie met het publiek. Haar concerten zijn altijd uitverkocht en staan garant voor een onvergetelijke avond.

Tickets voor Dua Lipa's concerten in Amsterdam en Antwerpen

Tickets voor de concerten van Dua Lipa in Amsterdam en Antwerpen gaan op 16 december 2022 in de verkoop via Ticketmaster. Fans wordt aangeraden snel te handelen, want de tickets zullen snel uitverkocht zijn. Er zijn verschillende ticketprijzen beschikbaar, afhankelijk van de zitplaatscategorie. Meer informatie over de concerten en de ticketverkoop is te vinden op de officiële website van Dua Lipa.

Conclusie

De aankondiging van Dua Lipa's "Future Nostalgia"-tournee in 2025 is geweldig nieuws voor haar fans in Europa. De zangeres zal op 19 mei 2025 optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 21 mei 2025 in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets gaan op 16 december 2022 in de verkoop via Ticketmaster. Fans kunnen spectaculaire avonden verwachten, vol met Dua Lipa's grootste hits en nieuwe nummers.


Comments