Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Peter R De Vries Foundation


Peter R De Vries Foundation

De Vries Foundation vraagt heel 2024 aandacht voor coldcasezaken via haar social media campagne Case. De Vries Foundation has put up a reward of 100000 for the tip that leads to an. De Vries died in hospital on 15 July 2021 from the gunshot injuries he had..


De Vries en zijn vrouw hebben aangifte gedaan tegen Willem Holleeder Die zou de reporter met de dood hebben bedreigd. Astrid Holleeder heeft de vermoorde misdaadjournalist Peter R De Vries in het ziekenhuis bezocht na de aanslag op diens leven in juli Dat zei ze in RTL Boulevard in een gesprek naar. Willem Holleeder 56 is donderdag veroordeeld tot 46 dagen cel voor het bedreigen van misdaadjournalist Peter R De duur van de opgelegde celstraf is gelijk aan de duur. De Vries Marengo en Willem Holleeder Dit gebeurt er in historisch rechtbankjaar 2024 De rechter doet uitspraak in de zaak tegen de. Willem Holleeder is veroordeeld tot 46 dagen cel omdat hij misdaadjournalist Peter R Hij heeft die dagen al in zijn voorarrest uitgezeten..



Prdv Peter R De Vries Foundation

Willem Holleeder is veroordeeld tot anderhalve maand cel voor het bedreigen van..


Maar zodra zijn zussen in de getuigencabine zitting namen zagen we het andere gezicht van Holleeder Peter R Eind deze maand begint ook de inhoudelijke behandeling van de. Willem Holleeder viel vandaag uit tegen Peter R De Vries die moest getuigen in zijn strafzaak De misdaadverslaggever heeft hem erin geluisd met een contract over de. Dutch criminal Willem Holleeder at a courthouse in Haarlem on February 2 2014 during his trail for allegedly threatening Dutch crime reporter and investigative journalist. De tot levenslang veroordeelde Willem Holleeder 63 heeft zich voor het eerst uitgelaten over de dood van Peter R Tijdens een zitting in zijn hoger beroep nam hij het. Peter R de Vries has covered numerous high-profile crimes including the 1983 kidnapping of beer magnate Freddy Heineken In 2013 Heinekens kidnapper Willem Holleeder was..


Comments